Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Reuser og Naylor tilbage med nederlag

Af Henrik Blond-Sørensen

19 november 2002
Reserveligaen
(U) Nottingham Forest

Richard NaylorEfter 3 ugers kamppause var reserverne tilbage på banen tirsdag aften i Nottingham, og det blev der resultatmæssigt ikke noget positivt at skrive hjem om. Men Town var faktisk ganske fornuftigt med i kampen og bl.a. James Pullen i målet gjorde det godt trods passeret to gange.

Med var også Martijn Reuser og Richard Naylor for første gang meget længe. Begge spillere har været ude med skader og mens Naylor er tæt på at være i topform, så går der lidt længere inden Reuser bliver aktuel til Royles førsteholdstrup. Reuser spillede kun 45 minutter, mens Naylor fik 84 minutter i front.

For Wayne Brown skulle det vise sig at blive sidste optræden i den blå Ipswich-trøje. Brown har efterfølgende fået en fri transfer af den nye manager Joe Royle, og det koster reserveholdstræner Steve McCall en stærk mand i forsvaret. Dog kan man godt forstå, at Wayne Brown i en alder af 25 år vil prøve noget andet eftersom en fast plads på førsteholdet i Ipswich ikke syntes mulig.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch