Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Ungt reservehold imponere igen

24 juli 2002
Træningskamp
Peterborough United 3 - 1

Reserveholdet var igen idag i aktion, og endnu engang blev udfaldet en sejr. Reservernes gode spil gik denne gang ud over 2. divisionsholdet Peterborough United, der dog også havde valgt at spille med et par reservespillere. Tre træffere i første halvleg, samt endnu en solid præstation af de mange unge spillere var grundlaget for sejren.

Richard Naylor var eneste etablerede navn som der skulle have været med til dagens kamp, men han blev skadet igår til træning efter et sammenstød med Andy Marshall. Resten af holdet var endnu engang spækket med talentfulde ungdomsspillere.

Shane Shupple var med i stedet for landholds aktuelle Lee Beevers. Lee Beevers er pt. med det walisiske U/19 landshold til en turnering i Nordirland, og Beevers fik sin første kamp for Wales i mandags mod Paraguay. Målmand, Lewis Price, er også med for det walisiske U/19 hold, men spillede dog ikke mod Paraguay.

Det begyndte dog ikke godt for Towns reserver, Peterborough bragte sig i det 10. minut foran med 1 - 0. Howard Fotherington steg ubesværet til vejrs og headede et hjørespark i mål.

Town kom dog hurtigt på benene igen, Steve Burton bragte bare et par minutter senere Town på 1 - 1.

Steve Burton var også manden bag det andet mål, efter godt en halv times spil. Burton lagde bolden ud til Ian Westlake på kanten, og derfra sendte han den ind i hovedet på Richard Logan, som der headede Town foran 2 - 1.

En af Towns og kampens store profiler, Steve Burton, gjorde det fem minutter senere det til 3 - 1. Matt Bloomfield stak Burton i dybten, og endnu engang afsluttede Burton fint.

Anden halvleg bar præg af Towns 3 - 1 føring, og det blev en havleg på det jævne.

Efter kampen var Peterboroughs manager, Barry Fry, ikke bange for at erkende hvorfor holdet tabte: "Ipswich var for godt et hold for os, så simpelt er det." Fry følte også at Town var så godt et mandskab at de skal regnes blandt favoritterne til oprykning: "Ipswich rykker op med det samme. De er et eksempel på hvordan en klub skal køres. De har fremragende faciliteter, en god formand samt en god manager".

Og vi kan jo næsten kun give ham ret:-)

ITFC holdopstilling: Scott Peat, Erdem Artun ( Will Snowdon, 46 ), Matt Richards, Marc Smith ( Robert Dickinson, 46 ), Justin Miller, Guy Bonwick ( Lee Chaffey, 46 ), Nabil Abidallah, Matt Bloomfield, Steve Burton ( Dean Bowditch, 60 ), Richard Logan og Ian Westlake.

Ikke benyttet: Richard Naylor, Shane Shupple, Sam Morrow, Erkan Okay, Stuart Boardley og Gerard O'Conner.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch