Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Nederlag til topholdet

Af Henrik Blond-Sørensen

25 februar 2003
Reserveligaen
ITFC - Derby County 1 - 3

Ipswichs reserver har haft en alt andet end god sæson, og mod topholdet Derby var Steve McCalls gutter uden de store chancer.

Town stillede i vanlig stil op med et meget ungt hold med kun Martijn Reuser og Alun Armstrong til at trække gennemsnitsalderen op. Derby, med Craig Burley på holdet, kom foran allerede efter 3 minutter på straffespark og herfra dominerede gæsterne kampen. Midt i første halvleg blev det 2-0 og Town lignede ikke et hold, der kunne komme tilbage i kampen. Værre blev det kort før pausen, da Alun Armstrong kolliderede med den en stolpe og måtte udgå. Efter pausen dominerede gæsterne fortsat og føringen blev hurtigt øget til 3-0. Herefter lykkedes det Town at få et par gode chancer ved Dean Bowditch og midt i anden halvleg fik den unge angriber reduceret til slutfacit 3-1.

James Pullen stod i målet men gjorde ikke det store væsen af sig og Joe Royle, der sad på tilskuerpladserne, har formentlig endnu ikke besluttet sig, hvem der er Towns nummer 1 i opgøret mod Norwich på søndag.

Altså ikke en prangende indsats af reserverne men en lokal supporter der så kampen havde alligevel et par roser at dele ud. Matt Richards og Dean Bowditch var kampens bedste, mens også Matt Bloomfield og Martijn Reuser gjorde det fornuftigt. Til gengæld spillede Lee Chaffey og Chris Hogg i forsvaret ikke godt. Derudover var der reserveholdsdebut til den blot 15-årige forsvarsspiller Aiden Collins, der kom ind i stedet for Chris Hogg og gjorde det fornuftigt.

Ipswich Town: Pullen, Bloomfield, Richards, Chaffey, Mitchell, Hogg (Collins, 60) Murray, Westlake, Armstrong (Morrow, 46) Bowditch (Robinson, 85) Reuser. Ikke indskiftede: Peat, Okay.

Derby County: Camp, Turner, Palmer, Molloy, Mills, Deans, Murray, Burley, McLeod (Kuduzovic, 60) Tudgay, Holmes (Hunt, 63) Ikke indskiftede: Robinson, Hamilton, Harmanien.

Dommer: M Thorpe.
Tilskuere: 525


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch