Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Af Henrik Blond-Sørensen

28 oktober 2002
Reserveligaen
(U) Wimbledon 1 - 0

Set i forhold til sidste sæsons mesterskab har reserverne ikke fået meget ud af denne sæson. Det hænger overvejende sammen med skadesproblemer blandt stamspillerne på førsteholdet. Kampen mod Wimbledon blev ikke meget anderledes end tidligere indsatser fra Steve McCalls tropper, men denne gang lykkedes det at de hive de tre point bl.a. hjem takket være en fremragende scoring fra indskiftede Robert Dickinson.

Fem minutter før tid driblede Dickinson forbi en forsvarsspiller i højre side og skruede bolden over i det lange hjørne. Et godt mål på et godt tidspunkt. Wimbledon var dog lige ved at udligne kort efter og kun en feberredning af Lewis Price afværgede en Wimbledon scoring.

Town stillede med bl.a. Fabian Wilnis, Thomas Gaardsøe og Darren Bent i startopstillingen, der alle er tætte på førsteholdet. Derimod ser det mere surt ud for Richard Logan og Nabil Abidallah. Logan har næsten ikke været i nærheden af førsteholdet siden debuten som 16-årig i 1998 og trods lovende Town-start for Abidallah, har hollænderen længe ikke figureret i førsteholdsbruttotruppen.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch