Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Af Lars Lund og Michael Rasmussen

Her i rygtebørsen får du de seneste rygter omkring transfermarket i Ipswich serveret. Hvem er på vej ud? Hvem er på ind? Det hele får du at vide her.

Spillere ind
 Dato 3. juni 2003
 Spiller DRISSA DIALLO
 Klub Burnley
Joe Royle har bekræftet, at han har forhandlet med centerforsvareren der spillede for Burley i sidste sæson og det ligger i kortene, at han bliver Ipswichs første nye ansigt i den kommende sæson - fordi det betragtes som usandsynligt Burnley (der er meget opsat på at beholde guinea/franskmanden) kan matche Ipswichs kontraktudspil økonomisk.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Ja - Joe Royle
 Dato 1. juni 2003
 Spiller DANNY COYNE
 Klub Grimsby Town
Grimsbys førstevalg på målmandsposten, Danny Coyne, sættes i forbindelse med Town efter at Grimsby af økonomiske årsager er nødsaget til at lade deres højstlønnet spiller gå. Danny Coyne har de seneste sæsoner været en af Grimsbys største profiler, og den tidligere Tranmere-spiller har også optrådt to gange på det walisiske landshold. Hvis man i Ipswich vil have fat i den 29-årige keeper skal der handles hurtigt, for både Cardiff City og Burnley skulle allerede nu være parate med et kontraktudspil.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 22. maj 2003
 Spiller ANTHONY ROUGIER
 Klub Reading
Anthony Rougier, landsholdsspiller hos Trinidad & Tobago, sættes i det midtengelske i forbindelse med et skifte til Ipswich. Reading spilleren får ikke forlænget sin kontrakt, og i følge Reading Evening Post skulle Ipswich stå øverst op listen over interesserede. Rougier imponerede alle i Ipswich da han i sine lånetid i Brighton fik 2-2 på Portman Road, og det er åbenbart her Royle har fået interessen fra.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 21. maj 2003
 Spiller IAN BENNETT
 Klub Birmingham City
Endnu en keeper sættes i forbindelse med Town, og denne gang tyder meget på at det er mere end et rygte. Birmingshams Ian Bennett har længe været sat i forbindelse med et skifte til Ipswich, men efter Marshalls exit tyder alt nu på at Bennett sammen med Paul Gerrard er en af de tre målmænd som Royle er interesseret i.

Bennett er kontrakt-fri til sommer, og selvom han er blevet tilbudt en ny kontrakt af Birmingham så tyder intet på at han skriver under. Bennett stod kun 10 kampe sidste sæson, mens Nicko Vaesen må betegnes som førstemålmand da han stod hovedparten af kampene sidste sæson. En anden årsag til at Bennett ikke skriver under kan være at Birmingham både sættes i forbindelse med Manchester Uniteds Roy Carroll og danske Thomas Sørensen

 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 17. maj 2003
 Spiller PAUL GERRARD
 Klub Everton
Evertons Paul Gerrard er en af de tre målmand som Joe Royle har i kikkerten - bekræftet af Evertons manager, David Moyes - efter Andy Marshall fik en fri transfer for et par dage siden. Paul Gerrard har i denne sæson været lånt ud til Town, og spillede således fem kampe for klubben. Paul Gerrard har et år tilbage af sin kontrakt med Goodison klubben, hvor han pt er tredjevalg efter Towns tidligere keeper Richard Wright og Steve Simonsen. Gerrards værdi er anslået til at ligge på mellem £300.000 til £500.000.
 Sum £300.000 - £500.000
 Bekræftet Nej
 Dato 12. maj 2003
 Spiller DRISSA DIALLO
 Klub Burnley
Den 30-årige centerforsvarer er ude af kontrakt og spillede 14 kampe for Burnley i den netop afsluttede sæson. Han kom til England i januar fra belgiske KV Mechelen der måtte fritstille alle sine spillere p.g.a. økonomiske problemer og valgte dengang Burnley fremfor Portsmouth der også var ude efter den høje spiller der besidder fransk/guineask pas.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej

Spillere ud
 Dato 3. juni 2003
 Spiller DARREN BENT
 Interesserede Newcastle United
Joe Royle har udtalt der overhovedet ikke er hold i rygterne omkring et salg af Ipswichs U/21-landsholdspiller til Newcastle - oven i det har Newcastles cheftalentspejder kontaktet Ipswich og undskyldt de opståede spekulationer, samt benægtet interessen for den unge Bent.
 Sum £ ?
 Bekræftet Ja - Joe Royle
 Dato 3. juni 2003
 Spiller DARREN BENT og MATT RICHARDS
 Interesserede Southampton
Joe Royle har bekræftet, at Southampton har forhørt sig om to Ipswichs unge kometer - men slår samtidig fast, at der er ikke kommet noget konkret tlbud på de to stortalenter endnu. Ipswich er heller ikke interesseret i at sælge nogen af fremtidens spillere og kun såfremt det ikke lykkedes at komme af med et par af de løntunge spillere hen over sommeren, kan et salg af en eller flere af de unge komme på tale.
 Sum £ 3.000.000
 Bekræftet Ja - Joe Royle
 Dato 1. juni 2003
 Spiller DARREN BENT og MATT RICHARDS
 Interesserede Southampton
Matt Richards har længe været i Southamptons søgelys, men nu nævnes det at holdet fra sydkysten med Gordan Strachan i spidsen skulle stå klar med et bud på £3 mio. for både Matt Richards og Darren Bent. Darren Bent blev tidligere på ugen sat i forbindelse med Newcastle United, et rygte som hurtigt er blevet afvist af begge parter. Matt Richards er udset som Wayne Bridges afløser, det forventes nemlig at den engelske landsholdsspiller forlader sydkysten i sommer.
 Sum £ 3.000.000
 Bekræftet Nej
 Dato 28. maj 2003
 Spiller DARREN BENT
 Interesserede Newcastle United
Ipswichs tidligere manager Bobby Robseon har åbenbart ikke opgivet at få det 19-årige angrebstalent nordpå til Newcastle. I hvert fald er spekulationerne blusset op igen efter det lykkedes Ipswich at holde på den farlige angriber under administrationen på Portman Road. For blot to måneder siden var det tæt på Ipswich kun ville få £1.000.000 for den unge Bent, men nu er muligheden for en større gevinst absolut til stede efter der er kommet lidt mere styr på økonomien i Ipswich - noget andet er Joe Royle helst ikke vil af med den sin målfarlige angriber, dog kan det blive nødvendigt såfremt Ipswich ikke kommer af med nogle af sine meget løntunge spillere i løbet af sommeren.
 Sum £ ?
 Bekræftet Nej
 Dato 28. maj 2003
 Spiller ERDEM ARTUN
 Interesserede Oxford United og Doncaster Rovers
Den unge forsvarsspiller Erdem Artun der har fået at vide at hans kontrakt ikke vil blive forlænget og dermed frit kan forlade Ipswich i sommerpausen er måske på vej til 3. divisionsklubben Oxford United. Oxfords manager, Ian Atkins, siges at være interesseret, men han deler interessen sammen med en del andre klubber i de lavere divisioner. Artun var tidligere på sæsonen lånt ud til Doncaster Rovers, og også her skulle man være interesseret i at bringe den unge spiller til klubben.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 22. maj 2003
 Spiller MARCUS BENT
 Interesserede Leicester City
Nyoprykkede Leicester City søger efter nye spillere til at forstærke mandskabet til en sæson i den bedste række. Leicester har indtil videre kastet deres kærlighed på Marcus Bent, som Ipswich ikke er uvillige til at sælge, og som fra Leicesters side vil være guf for billige penge. Bents høje løn er en stor byrde, og modtager man et bud på mellem £1 mio. og £1.5 mio. så kan man godt forvente at Marcus Bent ikke længere er at finde i den blå Town-trøje.
 Sum £ 1.000.000
 Bekræftet Nej
 Dato 20. maj 2003
 Spiller MATT HOLLAND
 Interesserede Tottenham Hotspur, Charlton Athletic, Middlesbrough, Southampton, Portsmouth og Fulham.
Ipswichs populære anfører har nu selv meldt ud i medierne, at han uden at tøve vil skifte til Tottenham såfremt London-klubben vel og mærke vælger at byde på den 29-årige midtbanespiller. Men den irske landsholdsspiller slår samtidig også fast, at han trods alt ikke skifter til hvilken som helst klub og bliver gerne i Ipswich, hvis ingen for ham interessante klubber kommer på banen i løbet af sommeren. Flere klubber lurer dog i kulissen med Charlton, som for få måneder siden meget tæt på at købe ham, i spidsen.
 Sum £ ?
 Bekræftet Nej
 Dato 20. maj 2003
 Spiller MATTEO SERENI
 Interesserede Brescia og Samdoria
Den 28-årige målmand har haft en forrygende sæson i Italien og har en væsentlig andel i Brescia ikke rykker ud af Serie A. Brescia har også forkøbsret på ham, men indtil nu er der intet konkret kommet ud af det og derfor er det ikke usandsynligt der kommer andre italienske klubber på banen, for at sikre sig Ipswichs keeper der flere steder i den italienske presse er vurderet til £5.500.000 - senest har Sampdoria (der solgte ham til Ipswich for to år siden) vist intersse for at købe ham tilbage efter Genoa-klubben netop har sikret sig oprykning til Serie A.

Ipswich har meldt ud, at man går efter et betragteligt beløb i transfersum og selvom det næppe bliver omkring de £4.700.000 som Ipswich i sin tid gav for ham, så vil et beløb omkring £2-3.000.000 være at betegne som en særdeles fornuftig handel set i lyset af, hvordan den økonomiske situation har udviklet sig i Ipswich det sidste halve år.

 Sum £ ?
 Bekræftet Nej
 Dato 17. maj 2003
 Spiller ANDY MARSHALL
 Interesserede Portsmouth
Andy Marshall fik for et par dage siden en fri transfer af Joe Royle, og nu begynder klubber rundt omkring i 1. division og Premier League at melde sin interesse. Nyoprykkede Portsmouth skulle være blandt de interesserede. Portsmouth har lige nu den aldrende Shaka Hislop på mål, og det er sandsynligt at Andy Marshall er på vej til sydkysten på en fri transfer for at overtage pladsen.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 12. maj 2003
 Spiller ULRICH LE PEN
 Interesserede Guingamp
Flere franske klubber har været ude efter den 29-årige venstrekantspiller som p.t. er på lån hos Strasbourg der imidlertid ikke har råd til at give ham en permanent kontrakt - det skulle Guingamp derimod være i stand til og Ipswich vil gerne have lidt i transferindtægter i forbindelse med et klubskifte, men det er langt fra sikkert det bliver aktuelt og det er sandsynligt franskmanden for lov til at skifte på en fri transfer.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej
 Dato 12. maj 2003
 Spiller LEE CHAFFEY
 Interesserede Total Network Solution
Den 18-årige reserveholdsforsvarer har fået en fri transfer af Ipswich og har været til prøvetræning hos Queens Park R og Hartlepool, men det har ikke ført noget med sig og selvom han helst vil blive i England, så tyder det nu på han i stedet havner i Wales.
 Sum Fri transfer
 Bekræftet Nej


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch