Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Kenneth Andersen, Søborg

Her er jeg (tv) sammen med Ian Pennock som er formand for den lokale Supporter Afdeling i Ipswich.
Her er jeg (tv) sammen med Ian Pennock som er formand for den lokale Supporter Afdeling i Ipswich.
1) Navn og alder: Kenneth Andersen, 35 år.
2) Email adresse: kennethand@tdcadsl.dk
3) By & Land: Søborg - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold: Herman Hreidarsson
5) Favoritspiller igennem tiderne: Eric Gates
6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich: Mig selv - Joe Royle mangler en virkelig hård tackler i bageste række !!! Ellers vil jeg nok pege på Thierry Henry.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
Jeg har været fan siden 1976. Jeg havde fået nogle samlebilleder med engelske fodboldspillere, uden jeg vidste ret meget om engelsk fodbold. Et par stykker af dem var med Ipswich-spillere, og en kammerat fortalte, at de altså var meget gode "de der Ipswich" ... Det blev mit hold, som jeg fulgte så tæt, det lod sig gøre. Husker stadig de gamle Tipslørdage, hvor jeg var ligeså spændt som juleaften, når Ipswich rullede over skærmen. Husker endvidere min første tipskamp mellem Ipswich og Livepool i december 1976. Town vandt 1-0 på et hovedstødsmål af Paul Mariner ... det var tider !!!.

8) Hvilken dansk klub holder du med: Indtil 1994 interesserede jeg mig da for dansk fodbold, men jeg havde ikke noget egentlig favorithold. Det blev imidlertid FC København, da jeg flyttede meget tæt på Parken. De første år bød på skuffende resultatater, men jeg kom fast i Parken alligevel. Nu går det heldigvis lidt bedre :-)

9) Har du set Ipswich live:
Ja, det er efterhånden blevet til nogle kampe. Jeg har set 21 ligakampe i England med Ipswich Town. Dertil kommer den uforglemmelige UEFA Cup match i Helsingborg samt to træningskampe i Danmark mod AB og Farum.

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Jeg er glad for arbejdet i Supporter Club'en, men det bedste er faktisk, at jeg har fået en håndfuld kanonvenner, som jeg også ser privat nu. Dem havde jeg aldrig mødt, hvis ikke Lasse Holm havde startet Supporter Club'en tilbage i 90'erne. Supporter turerne er det jeg sætter mest pris på. Vi har et fint kammeratskab på turerne, som egentlig er lidt unikt. Vi har gode forbindelser til de lokale supportere, som vi næsten altid spiller fodbold imod, når vi er på tur. Jeg plejer at sige, at Supporter turen er 50 % Ipswich og 50 % socialt samvær. Jeg kan kun sige; PRØV DET!!!

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Jeg kunne ønske mig, at brugerne af vores hjemmeside kom med flere ønsker og spørgsmål. Vi vil meget gerne gøre tingene bedre, men det kræver altså at vi får noget feedback fra jer alle.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch