Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Dan Andreasen, Ringkøbing

George Burley og Dan Andreasen 1) Navn og alder: Dan Andreasen, 32 år.
2) Email adresse: ellen.dan@get2net.dk
3) By & Land: Ringkøbing - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
Matt Holland. Meget sympatisk spiller både på og uden for banen. Havde den fornøjelse at møde ham på træningsanlægget på den netop afholdte supporter-tur. Reuser var en af mine store favoritter i 2000/2001-sæsonen, hvor han til tider spillede fremragende. På det tidspunkt var jeg sikker på at se ham som fast mand på det hollandske landshold.

5) Favoritspiller igennem tiderne:
Generelt fokuserer jeg mest på holdet, men hvis jeg skal nævne een må det blive John Wark, der var en ægte Ipswich-spiller, idet han vendte tilbage efter en tur på Anfield Road.

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:
Thomas Sørensen, da han minder en del om Richard Wright. Samtidig ville det skabe mere dækning af Ipswich i den danske presse.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
En fast dato kan jeg ikke sætte på. Men det var i hvert fald i efteråret 1980, hvor Ipswich var i Sportslørdag mod bl.a. Nottingham Forrest. Jeg husker også, at jeg bed mærke i et uafgjort resultat (1-1) mod Liverpool, hvilket jeg syntes var flot, da mange i min klasse var fan af Liverpool.

8) Hvilken dansk klub holder du med:
I dag ser jeg mest dansk fodbold som ren underholdning. Skal jeg holde med et hold er det FC Midtjylland. I gamle dage 1982-1984 var jeg meget stor fan af Herning Fremad. Det var på det tidspunkt, de var oppe i 1. division. Men ellers håber jeg AGF igen bliver et storhold, da det vil være en falliterklæring for danske fodbold, hvis man ikke kan vise superliga-fodbold i Danmarks næststørste by. Og med hensyn til forholdet mellem FCK og Brønby, ja så er det Brøndby, der er min favorit.

9) Har du set Ipswich live:
Ja, tre gange - alle inden for det sidste år. Først i Frederikshavn mod Aab og de to kampe mod Wolves og Grimsby på Supporter-turen. Så jeg har heller ikke oplevet Ipswich vinde live. Men planen er at prøve at se dem igen - det lykkes vel en dag.

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Jeg missede desværre turen til Wembley i maj 2000. Turen var faktisk bestilt og næsten betalt, men selv en tidlig flyforbindelse fra Karup til Kastrup var ikke nok til at nå flyveren til London. Øv, øv...

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Det er imponerende, hvad der bliver lavet af arbejde på denne side. Det eneste jeg savner, er at flere leverer deres portræt på denne side. Der er flere tractorboys i Danmark end man tror...


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch