Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Henrik Blond-Sørensen, Slagelse

1) Navn og alder: Henrik Blond-Sørensen, 27 år.
2) Email adresse: blond@post7.tele.dk
3) By & Land: Slagelse - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
Thomas Gaardsøe og Hermann Hreidarsson. Gaardsøe har gjort det fremragende siden Royles ankomst, og jeg håber, at Gaardsøe kan finde en stabilitet, der med tiden kan gøre ham aktuel til det danske landshold. Hreidarsson giver sig altid 110%.

5) Favoritspiller igennem tiderne:
John Wark og Micky Stockwell. Warks storhedstid ligger før min tid som fan af Ipswich, men et kig på "Boys of '81" afslører for mig den bedste midtbanespiller, der har iklædt sig den blå trøje. Mick Stockwell fordi han var 150% Ipswich igennem hele sin lange Town karriere. Men derudover har Town haft en lang række af rigtige gode spillere. Jason Dozzell, Kieron Dyer og Richard Wright som vi desværre alle måtte sælge inden de nåede deres bedste fodboldalder.

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:
Ruud van Nistelroy eller Raul.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
I 1985 begynder jeg at følge engelsk fodbold via tipslørdag. Her møder jeg flere gange Ipswich og af i dag ukendte årsager "er der et eller andet ved navnet og den klub" og jeg har hængt ved lige siden.

8) Hvilken dansk klub holder du med: Slagelse og Herfølge.

9) Har du set Ipswich live:
Jeg har set Ipswich live 5 gange. Marts 1997 mod Oxford (2-1), februar 1998 mod Wolverhampton (3-0), Sommeren 1998 mod AB (1-3), november 2001 mod Helsingborg (3-1) og mod Farum i sommers (1-2).

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
?

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Supporterklubben har betydet meget for mit forhold til Ipswich. Første gang jeg så supporterklubben annonceret i Tipsbladet tilbage i vinteren 1995/1996 tænkte jeg "Det er løgn - er vi to der holder med Ipswich?" Med bladet Portman Post kunne man pludselig følge meget mere med i dagligdagen på Portman Road end de få notitser i Tipsbladet eller på Tekst-TV og på den led blev man tæt knyttet til klubben.

Efterfølgende har udbredelsen af internettet gjort det lettere at følge med i udviklingen, men supporterklubben har ikke mistet sin værdi. Dels har vi hjemmesiden, hvor vi bl.a forsøger at skrive artikler, du ikke ser så mange andre steder. En af de bedste ting ved supporterklubben og de mennesker jeg har mødt herigennem, er de regelmæssige møder til live-kampe på John Bull i København. Som regel fylder vi jo pubben og medmindre vi møder Manchester United, Liverpool eller Arsenal er blå den dominerende farve.

Jeg glemmer aldrig play-off finalen mod Barnsley, som blev fejret stående på stole og sofaer i en fyldt John Bull. Supporterklubben giver også mulighed for supporterture og turen til Helsingborg i november 2001 er en helt uforglemmelig dag. Helsingborg var for en dag flyttet til Suffolk og forvandlet til Ipswich - der var blåt overalt.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch