Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Lasse Holm, Örebro

Lasse Holm 1) Navn og alder: Lasse Holm, 25 år.
2) Email adresse:
3) By & Land: Örebro - Sverige

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
Martijn Reuser...... Jeg mener at der altid skal være plads til en Reuser på Ipswich holdet!

5) Favoritspiller igennem tiderne:
Mick Stockwell... En spiller som altid gav alt!!

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:
Djurgården's Kim Källström mener jeg vil være den perfekte spiller for Ipswich. Han har kanon sparketeknik, men også alle andre faser af spillet har han en stor klasse og han bliver bare bedre og bedre.... Selvfølgelig vil jeg gerne se en Beckham, Raul, Ronaldo, Rivaldo, Ronnie Ekelund eller en Lasse Holm på holdet, men desværre får Ipswich aldrig råd til de spillere.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
En skolekammerat (gik i 1.klasse, 84-85) havde en Ipswich trøje som jeg spillede i når vi efter skole spillede VM og EM i haven. Langsomt begyndte jeg at kunne udtale navnet Ipswich og derefter begyndte jeg at følge dem i aviserne og på TV og i diverse blade. Alt blev klippet ud og gemt!

8) Hvilken dansk klub holder du med:
Holbæk og Brøndby. Holbæk (min hjemby) er nok min klub nr.1 i Danmark. Der har jeg spillet i alle mine ungdomsår og mange af dem jeg spillede sammen med, spiller der stadigvæk. En eller anden dag vender jeg nok tilbage og får dem op i den bedste række. Brøndbyhar jeg også spillet i, men det er nu ikke derfor jeg holder med dem, har siden 80'erne fulgt Brøndby og gør det stadigvæk, de spiller den bedste fodbold i Danmark.

9) Har du set Ipswich live:
Jeg har vel set Ipswich "live" ca. 20 gange. Det har været en stor oplevelse hver gang jeg har set Ipswich, men der er to kampe som slår ALT! Ipswich-Norwich 5-0, var selv taget til Ipswich og det kom jeg ikke til at fortryde. Hvilken kanon kamp jeg kom til at se.... Så er der selvfølgelig Play-Off finalen på Wembley, det ER den største kamp, den glemmer jeg aldrig!

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Jeg er glad for alle de mennesker jeg har mødt igennem arbejdet med Supporter club'en, det har været en stor forøjelse. Specielt vores ture til Ipswich har været en succes, ikke nok med vi har set en fodbold, så har vi også mødt en masse lokale fodbold supportere og fået mange timer til at gå på en pub eller i en fodboldkamp imod dem.... Og selvfølgelig vinder vi! Jeg kan kun takke alle som har været med til at få supporter club'en op og kører og specielt en stor tak til Kenneth som har lavet et stort stykke arbejde alle de år Supporter club'en har eksisteret.

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Den nye hjemmeside er blevet rigtig god og det skyldes et stort arbejde af Michael Rasmussen som er det nyeste skud på stammen af medarbejdere i Supporter club'en. Jeg kan godt savne lidt flere debater blandt medlemerne i det Forum som er på siden.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch