Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Lars Lund, Korsør

Lars Lund 1) Navn og alder: Lars Lund, 36 år.
2) Email adresse: larslunde@mail.dk
3) By & Land: Korsør - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
Matthew Holland, Marcus Bent og Hermann Hreidarsson.

5) Favoritspiller igennem tiderne:
Da jeg selv er målmand, har jeg altid haft en svaghed for Ipswichs keepere - dog er det kun Paul Cooper, Craig Forrest og Richard Wright der har været blandt mine favoritter, men John Wark og Paul Mariner har også gjort et stort indtryk.

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:
Mig selv (i stedet for Andy Marshall, ha-ha) - spøg til side, det er svært at sige, hvilken som helst bare det er en spiller der er en kæmpe forstærkning.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
Det var i sæsonen 1974/75, hvor Wolverhampton - Ipswich var tipskamp hele to gange hen over vinteren. Første gang var i ligaen og Ipswich tabte 2-1, anden gang var i FA-cupen og den kamp vandt Ipswich 2-1. Jeg kan huske, at jeg synes "dem" i blå trøjer var pænest i tøjet i den første kamp og derfor holdt jeg med "dem" i den anden kamp, samtidig så lignede Ipswichs blå/hvide spilledragt Holbæks (mit dengang danske favorithold) - sådan blev jeg fan af Ipswich og har været det i tykt og tyndt lige siden.

8) Hvilken dansk klub holder du med:
Holbæk (stadigvæk) måske lidt latterligt, men sådan er det nu engang og det startede helt tilbage i de glade dage i 1975 (DM-sølv og pokalfinale mod Vejle) - selvom Holbæk nu er røget helt ned i DS, så har jeg igennem tiden altid mindst set et par kampe om året. Det er ikke sådan jeg ikke har fulgt med i toppen af dansk fodbold og jeg må indrømme, at jeg er en smule "skabsfan" af FC København og jeg holder også lidt med Brøndby, men kun når de spiller i Europacupen.

9) Har du set Ipswich live:
Hjemme mod Wolverhampton (0-0) i december 1996, ude mod Charlton (0-3) og hjemme mod Stockport (0-2) på supporterturen i november 1997 - samt den uforglemmelige novemberaften 2001 i Helsingborg, da vi vandt med 3-1 i UEFA-cupen. Desuden har jeg set Ipswichs træningskampe i Danmark, mod AB i sommeren 1998 (1-3) og sidste sommer i Frederikshavn (0-1 mod AaB), samt mod Farum (1-2).

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Selvom Ipswich skulle lide den (utænkelige) skæbne at rykke helt ned i Conference League - så vil jeg stadig holde med og følge Ipswich.

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Supporterklubben har nok fået mig til at føle mig endnu mere tilknyttet Ipswich. Jeg glemmer aldrig min første DFDS-sviptur tilbage i december 1996, jeg havde vundet et væddemål og fik turen foræret - der sad vi så i bussen fra Harwich til Ipswich på vej til kampen mod Wolverhampton og jeg troede, at jeg var den eneste i hele Danmark der stadigvæk holdt med Ipswich - men jeg blev meget klogere og jeg husker Kenneth Andersen og Lasse Holm gå rundt i bussen og hverve nye medlemmer til fanklubben. Det var en utrolig oplevelse, her gik man rundt og følte sig som Palle alene i verden og pludselig var man opgivet af en række gutter der havde den samme interesse.

Idag synes jeg det er sjovt og hyggeligt at møde andre Ipswich-fans til livekampe på John Bull - vi har haft mange sjove stunder sammen og jeg håber det vil forsætte i fremtiden. Bortset fra det, så synes jeg hjemmesiden fungerer godt og det er godt der kom et nyt tiltag efter Portman Post.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch