Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Martin Nielsen, Hvidovre

1) Navn og alder: Martin Nielsen, 32 år.
2) Email adresse: Kegle@privat.dk
3) By & Land: Hvidovre - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold:
Matt Holland. I en tid hvor spillet er blevet så krævende som det er, så imponerer det mig at han næsten har spillet samtlige kampe for klubben siden han kom hertil i 1997. Han går forrest når det gælder og virker desuden som en meget sympatisk mand. Hans måde at optræde på i forskellige sammenhænge gør ham til en glimrende repræsentant for både Ipswich og Irland. Det skader ham heller ikke at hans kone ser ret godt ud!!!!! (Fingrene væk Reuser!)

5) Favoritspiller igennem tiderne:
Ligesom Lars Lund er jeg selv målmand på serieniveau og derfor har jeg også haft et øje for de forskellige målmænd hos Ipswich. Mine favoritter er helt klart Paul Cooper og Richard Wright. Cooper er, ligesom undertegnede, ikke særlig høj men formåede alligevel at skabe sig en karriere i buret og være med til at bidrage til nogle af de flotteste triumfer i klubbens historie. Desuden var han forud for sin tid da han udover sine evner til at tage med hænder også var en glimrende fodboldspiller, hvilket han yndede at vise under træning. Synd for manden at han spillede samtidigt med Ray Clemence og Peter Shilton og derfor aldrig fik en landskamp. Desuden var han målmand på det hold jeg voksede op med i 80erne.

Richard Wright har jeg selv haft fornøjelsen at snakke med og for mig virker han som en fortrinlig målmand. Han har højden, drøjden og spiller udmærket bold med begge ben. Han har desuden leveret nogle af de mest fantastiske redninger, der kan gøre enhver målmand misundelig. Med tiden tror jeg også han kan generobre sin plads på det engelske landshold. Han skal bare lige spille for det rigtige hold.........

Af markspillere har jeg altid godt kunne lide Mick Stockwell og Chris Kiwomya.

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich:
Vi kunne godt bruge en ny spiller i hver kæde, så mine forslag ville være følgende:
Richard Wright (han hører til i ITFC) el. Thomas Sørensen (god på hold der spiller fodbold, ta´ den Sunderland), Martin Laursen el. Sami Hyypia (2 solide forsvarsspillere, selvom jeg ikk´ er så meget for at vælge en fra De Røde). På midten så jeg gerne Thomas Graversen el. Paul Scholes selvom vores ry som et fair-spillende hold nok ville lide en krank skæbne. I angrebet ville det pynte med Ebbe Sand og Jon Dahl eller måske Henrik "Henke" Larsson. Med disse folk på holdet ville vi garanteret få noget mere mediedækning end nu. Sandsynligheden er lille, men man har vel altid lov at drømme.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
Ligesom mange andre havde jeg også de her samlealbums, hvor man skulle klistre spillerne ind og jeg blev i første omgang Tottenham-fan, men ikke ret længe for mine øjne blev ved med stoppe op ved billederne af Paul Cooper, Alan Brazil, Mills, Gates og alle de andre fra De Blå. Dengang var det lidt af et problem at udtale navnet på klubben så de hed aldrig andet end De Blå.

Jeg tror jeg blev draget af det specielle navn og de flotte blå trøjer og det faktum at jeg var den eneste i klassen der holdt med Ipswich. Alle de andre drenge holdt med de klassiske hold: Liverpool, Tottenham o.s.v., men Ipswich havde jeg for mig selv!!! Desuden husker jeg nogle gode tipskampe med Ipperne lørdag eftermiddag i en fjern fortid. Der er blandt andet en kamp mod Nottingham F. i starten af 80erne, som jeg husker fordi Ian Wallace fra N. F. scorer et mål på saksespark, selvom en Ipswichspiller i samme sekvens forgæves forsøger at saksesparke bolden væk inden den krydser stregen.

8) Hvilken dansk klub holder du med: Jeg følger Hvidovre, men ikke med nær så stor entusiasme som Ipswich. Jeg bor 10 minutter fra stadion og er blevet slæbt med af min far lige siden jeg var en lille knægt. Jeg kender dårligt navnene på spillerne, men det forhindrer mig ikke i at troppe op på stadion næsten hver gang.

9) Har du set Ipswich live:
Jeg har vel set Ipperne live 18-20 gange inklusive de 2 træningskampe mod AB og Farum, siden min første tur til Ipswich i februar 1995 (ITFC-Southampton 2-1).

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Det at følge et lille hold som Ipswich har givet mig så mange glade minder som jeg ikke ville undvære for enhver pris. Jeg kan ikke forestille mig hvordan det ville være hvis ikke jeg havde haft klubben og byen i mit liv. Temmelig trist tror jeg, eller endnu værre, jeg kunne have været Tottenham-supporter!!!

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Jeg synes Supporter-clubben fortjener stor ros og en stor tak for alt det arbejde I/Den gør for os medlemmer. Når man tager vores størrelse i betragtning så er det fuld valuta ved kasse 1. Samtidig vil gerne sige tak for alle de ture som I har arrangeret til Ipswich. De har alle været oplevelsesrige og jeg kan kun anbefale andre medlemmer at rejse med når muligheden byder sig. En speciel tak til Kenneth, Laske og Allan Holm og alle andre jeg har delt værelse med hos Ray for deres tålmodighed når jeg skulle pakke taske for 747tyvende gang!!!

Skulle der være noget jeg mangler så skulle det lige være lidt mere debat i vores Forum. Selvom vi ikke er så mange medlemmer så må der da være en masse ITFC- og fodboldrelateret stof vi kan diskutere.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch