Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Michael Rasmussen, Sandby (Lolland)

Michael Rasmussen 1) Navn og alder: Michael Rasmussen, 16 år.
2) Email adresse: bim@adslhome.dk
3) By & Land: Sandby (Lolland) - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold: Matt Holland
5) Favoritspiller igennem tiderne: Claus Thomsen og Matt Holland
6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich: Rivaldo

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
Min far har været fan af Wolverhampton lige siden Tipslørdags begyndelse, så det lå næsten i blodet at jeg også skulle holde med et engelsk hold, hvilket blev Ipswich. Jeg startede med at holde med Town i slutningen af 1994, mest pga. jeg havde sympati for holdet i bunden af rækken, men nok mest fordi Claus Thomsen spillede der.

8) Hvilken dansk klub holder du med:
Jeg så engang Ikast spille en Toto Cup kamp i Humlum, Jylland. Jeg begyndte derefter at følge dem en smule på TV, og dermed blev de mine danske favoritter, men jeg har aldrig holdt ligeså meget af dem som Ipswich, og da sammenslutningen med Herning blev realitet, og Ikast skiftede navnet ud med FC Midtjylland er det så som så med favoritstatusen mere. Derimod følger jeg med de lokale helte fra Nykøbing F. Alliancen, som jeg tager hen og ser et par pr. sæson, og da en af mine venner, som er på alder med mig, spiller for klubbens førstehold er interessen kun blevet større.

9) Har du set Ipswich live:
Jeg har set Ipswich seks gange i aktion, og alle har været en oplevelse for sig. Første gang var på min fødselsdag, d. 21. marts, i 1998 hvor jeg, sammen med min far som i øvrigt er fan af Wolverhampton, tog med på en svipser til Ipswich for at overvære kampen mod Wolverhampton, en kamp som drengene vandt med 3 - 0. Senere har jeg været to gange til på Portman Road, for i år 2000 at se 1 - 0 sejren over Fulham, og senest i 2002 for at se hjemmekampen mod Manchester United. I 2001 var jeg en tur på Upton Park, da Town mødte West Ham. Jeg har ligeledes set træningskampene mod AB og Farum BK - Herligt og prøve at komme rigtig tæt på spillerne.

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
En god klub med et godt ry, og er kendt for sin evne til at "producere" talenter på samlebånd. Ipswich har aldrig været klubben med de store penge og de store stjerner, men derimod et hold bestående af et suverænt kollektiv, en ting som jeg rigtig godt kan lide ved klubben.

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Når jeg ser tilbage og sammenligner den norske supporter club med hvor danske, så kan jeg ikke andet sige end at det er et rigtig godt stykke arbejde der er blevet lavet af Portman Post redaktionen, men ikke udelukkende derfor, for der er virkelig blevet gjort noget for medlemmerne, hvilket jeg håber forsætter i fremtiden, og da jeg nu også selv er en del af redaktionen, vil prøve at bringe så meget videre så muligt.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch