Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Bjarne Wulff, Ølstykke

1) Navn og alder: Bjarne Wulff, 35 år.
2) Email adresse: bitten.bjarne@teliamail.dk
3) By & Land: Ølstykke - Danmark

4) Favoritspiller på det nuværende Ipswich-hold: Matt Holland. Jim Magilton og Martijn Reuser er også mine favoritter. Håber snart at se Reuser i topform igen.

5) Favoritspiller igennem tiderne: John Wark, Alan Brazil, Arnold Mühren, Frans Thijssen og Terry Butcher for ikke at sige hele holdet fra de gode gamle dage i slutningen af 70 og starten af 80´erne. David Lowe, Dalian Atkinson, Kevin Wilson og Mark Brennan var favoritterne i midt og slut 80´erne.

6) Hvilken spiller i hele verden så du gerne spille for Ipswich: Ebbe Sand, Jon Dahl eller Kluivert.

7) Hvordan blev du fan af Ipswich og hvor længe har du været det:
Jeg blev fan efter at have set FA-Cup finalen. Derefter fulgte jeg sammen med en kammerat Ipswich lørdag efter lørdag via BBC´s radiotransmission, når ikke lige de blev vist i Tipslørdag. Blev især fan pga hollænderne og måden Ipswich spillede på (bolden langs jorden).

8) Hvilken dansk klub holder du med: Jeg holder med Brøndby. Jeg er dog ikke større fan end at jeg også holder med FCK i alle andre kampe end altså dem mod Brøndby. Selvfølgelig håber jeg nu at FCK kvajer sig en del gange så de må nøjes med 2. pladsen efter Brøndby.

9) Har du set Ipswich live:
Jeg har set Ipswich 2 gange mod Crystal Palace (i London i 86 kampen endte 3-3 - 3 mål af Kevin Wilson) og på Portman Road i 87 - Ipswich tabte 3-2 efter 2 mål af David Lowe. C.P. stillede vidst begge gange op med 2 giftige angribere - Bright og Wright som ITFC ikke kunne tæmme. Så også Ipswich i Helsingborg og i Farum.

10) Har du andet at fortælle om dit forhold til Ipswich:
Klubben har gennem tiden klaret sig flot med begrænset midler (i forhold til storklubberne). Har også gjort det godt med at udvikle de unge spillere, så de senere er blevet etablerede spillere på 1. holdet.

11) Hvad synes du om Supporter Club'en - er der noget du savner:
Kanon flot hjemmeside med masser af spændende læsning. Supporterklubben er også god til at arrangere ture (jeg har desværre ikke har haft mulighed for deltage endnu). God idé med et arrangement til sommer. Desværre/heldigvis pt. ingen forslag til forbedringer.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch