Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Januar 2003 [ U/17 Match reports ] Marts 2003 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

8 februar 2003: Leicester City 1 - 3
15 februar 2003: Sheffield Wedensday 1 - 3


8 februar 2003
U/17 liga
(H) Leicester City 1 - 3

Målscoere: James Bulman

Ipswich stillede med et meget ungt hold mod Leicester, hvor man bl.a. kunne finde seks spillere som der ikke normalt er knyttet til Youth Academy. Selvom Town stillede man mange uprøvede spillere så fulgte Ipswich godt med i første halvleg mod et stærkt Leicester mandskab. Liam Craig havde et par gode forsøg som Leicesters keeper reddede. Det var dog Leicester som der tog føringen i det 44. minut på et frispark som der blev rettet af af Town muren.

Ipswich begyndte anden halvleg bedst, og efter 55 minutters spil brød Stuart Ainsley igennem på kanten hvorfra han sendte et indlæg indover, Leicesters målmand slog bolden ud til Towns James Bulman som der bragte Town tilbage i kampen ved at score til 1 - 1. Kampen var meget lige indtil Leicester igen bragte sig foran i det 80. minut på klumpspil i Town forsvaret. Det var som om Town mistede troen efter Leicesters scoring og i det 85. minut satte Leicester punktum da de gjorde det til 3 - 1.

Selvom Town tabte så var manager Tony Humes alligevel tilfreds med kampen, men var dog lidt skuffet over at Town ikke producerede flere chancer.

Af Michael Rasmussen


Af Henrik Blond-Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch