Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Oktober 2002 [ U/17 Match reports ] December 2002 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

2 november 2002: Arsenal 2 - 4
9 november 2002: Wimbledon 4 - 1
23 november 2002: Charlton Athletic 0 - 2


Af Henrik-Blond Sørensen


9 november 2002
U/17 liga
(U) Wimbledon 4 - 1

Målscoere: Blair Hammond, Selvmål, Craig Reid ( Straffe ) og Daniel Flack

U17-holdet fik alle tre point med hjem fra London efter et opgør Town havde kontrolleret fra start til slut.

Blair Hammond bragte Ipswich i front allerede efter 3 minutter. Efter et godt opspil af Sobolewski og Flack, blev Hammond spillede fri i feltet og unge angriber svigtede ikke.

Wimbledon fik dog udlignet på straffe efter at Aidan Collins lidt unødvendigt havde nedlagt en Dons angriber i feltet. Det var dog Town, der havde overtaget og i det 33. minut kom de blå tilbage i front. Igen var det efter godt opspil af Sobolewski og Flack. Sobolewskis langskud blev snittet i eget net af en Wimbledon forsvarer til 2-1.

Anden halvleg var meget lig første halvleg. Town dominerede men først et kvarter før tid gav overtaget yderligere scoring. Alene med Wimbledon-keeperen blev Craig Reid fældet, da han forsøgte at drible forbi ham. Reid scorede selv på det efterfølgende straffespark. Fem minutter senere var Daniel Flack så på færde med et langskudsmål til slutresultatet 4-1.

Et rigtig godt resultat for U17-holdet, der ikke har været vant til de helt store sejre i denne sæson.

Af Henrik-Blond Sørensen


23 november 2002
U/17 liga
(H) Charlton Athletic 0 - 2

En skuffende uge for U17-spillerne fortsatte mod Charlton. Efter storsejren over Wimbledon for et par uger siden røg holdet ud af FA Youth Cuppen mod Notts County og mod Charlton resulterede en mindre prangende indsats i et 2-0 nederlag. Ipswich er et bedre hold end Charlton men på dagen ville London-holdet mere end de unge spillere fra Suffolk.

Town startede ellers fornuftigt, men efter et lille kvarter fik Charlton et hårdt dømt straffespark. Floyd Croll var chanceløs på skuddet, og bagud 1-0 mistede holdet lidt af gejsten. Ipswich havde stadig en del chancer, men ingen blev rigtige farlige og i tillægstiden kom Charlton så på 2-0 på et selvmål. Bolden blev tilsyneladende reddet på stregen af en Town-forsvarer, men linievogteren så det anderledes og signalerede at bolden havde været over stregen.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch