Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« September 2002 [ U/17 Match reports ] November 2002 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

5 oktober 2002: Leicester City 0 - 2
12 oktober 2002: Coventry City 2 - 1
19 oktober 2002: Bristol City 2 - 1
26 oktober 2002: Tottenham Hotspur 1 - 2


Af Henrik-Blond Sørensen


12 oktober 2002
U/17 liga
(H) Coventry City 2 - 1

Målscoere: Daniel Fleck og Craig Reid

Et voldsomt regnvejr over Suffolk gav svære betingelser i begyndelsen af kampen mod Coventry. Town var godt med i de første 10-15 minutter, men ellers stod der Coventry dominans på første halvleg. Coventry dominansen udmøntede sig dog ikke i nogen scoringer, og i anden halvleg kom U17-holdet mere med i kampen.

10 minutter inde i anden halvleg fik den tidligere Coventry-spiller Craig Reid bolden på kanten af feltet, og med et flot langskud bragte han Town på 1-0. Den stilling holdt til 6 minutter før tid. Så fik Coventry udlignet efter tøven i Ipswich-forsvaret. Minuttet efter fik Daniel Flack dog en friløber, og han scorede sikkert til 2-1. Dermed et udmærket resultat for Town under svære vejrbetingelser.

Af Henrik-Blond Sørensen


19 oktober 2002
U/17 liga
(U) Bristol City 2 - 1

Målscoere: Scott Barron og Craig Reid

Ipswich-bussen med spillerne ankom blot 5 minutter før det annoncerede kampstarttidspunkt, men trods en hektisk omklædning virkede Town-spillerne ikke synderligt mærkede af det. Ipswich dominerede første halvleg klart og efter 27 minutter gjorde Craig Reid det til 1-0.

Reid har fået en fremragende start siden skiftet fra Coventry i sommerpausen, og det er uden tvivl en spiller, der bliver spændende at følge fremover. Et minut før pausen var Scott Barron så på spil med scoring til 2-0 efter oplæg fra Craig Reid og Daniel Flack.

Anden halvleg blev meget lig første halvleg. Town dominerede og burde måske nok havde scoret et par mål mere. Men syv minutter før tid blev der i stedet reduceret på Bristol Citys eneste rigtige chance i anden halvleg.

Alt i alt en god præstation fra U17-holdet, og der var da også stor ros fra træner Steve Greaves efterfølgende.

Af Henrik-Blond Sørensen


26 oktober 2002
U/17 liga
(H) Tottenham Hotspur 1 - 2

Målscoere: Craig Reid

Ligesom U19-holdets kamp mod Tottenham blev U17-holdets kamp afviklet under meget svære vindforhold. Ingen af holdene kunne rigtig vænne til forholdene og det blev en ikke specielt seværdig kamp med mange tilfældige bolde.

Tottenham dominerede i starten af kampen, men det var Craig Reid, der kunne bringe Ipswich i front på en helflugter efter 17 minutter. Tottenham udlignede 20 minutter senere og holdene kunne gå til pausen ved 1-1. I anden halvleg ændrede Town taktik til 4-5-1 med vinden i mod sig.

Tottenham havde det svært mod et kompakt U17-forsvar, der spillede på kontra, og det blev kampen ikke mere velspillet af. Town havde et par gode chancer, men på en lidt tilfældig chance midt i anden halvleg scorede Tottenham halvlegens eneste mål.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch