Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« November 2003 [ U/19 Match reports ] Januar 2003 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

7 december 2002: Aston Villa 3 - 2
14 december 2002: Tottenham Hotspur 0 - 2


7 december 2002
U/19 liga
(H) Aston Villa 3 - 2

Målscoere: Matthew Robinson 2 og Lee Chaffey

Aston Villa var uden nederlag i 13 kampe inden de gæstede Ipswich denne lørdag. Den flotte statistik fik Ian Smiths tropper sat en stopper for i et meget underholdende opgør mod topholdet fra Birmingham.

Aston Villa startede bedst og var meget tæt på at komme foran i det første kvarter, men i stedet blev det Ipswich der kom foran. Robert Dickinson sendte et frispark til bagerste stolpe og her dukkede Lee Chaffey op og på hovedstød sendte han bolden forbi Villa keeperen. Den føring holdt dog kun et minut. Så havde Chaffey scoret igen, men desværre for Ipswich denne gang i eget net. 1-1 stillingen holdt til pausen trods flere store chancer til begge hold.

Ipswich startede bedst i anden halvleg og kom hurtigt på 2-1 efter en dribletur og scoring af Matt Robinson. Den føring holdt dog heller ikke længe, da Aston Villa allerede minuttet efter igen fik udlignet. Resten af kampen var et meget lige opgør som kunne have faldet ud til begge sider, men heldigvis var det Ipswich der endnu gang kom i front. Et målspark fra Lewis Price blev forlænget af Steve Burton til en helt fri Matt Robinson, der alene med Villa-keeperen ikke svigtede. Et fremragende resultat mod topholdet, og Ian Smith var ikke overraskende en meget tilfreds træner efter kampen.

Af Henrik-Blond Sørensen


14 december 2002
U/19 liga
(H) Tottenham Hotspur 0 - 2

For anden uge i træk var U19-holdet involveret i et spændende topopgør men modsat sidste uges opgør mod Aston Villa lykkedes det ikke Town at komme på scoringstavlen.

Town startede ellers godt og trods et meget lige opgør, burde Ipswich have været foran ved pausen. Men skarpheden var ikke god fra Ipswich-angrebet i dag, og det skulle blive afgørende i anden halvleg. For igen var indsatsen fra Ipswich-holdet god, men chancerne blev brændt, og i løbet af to minutter var kampen reelt afgjort. Tottenham havde været farlige ved flere lejligheder, men der skulle et målmandsdrop på et forkølet skud til før gæsterne kom foran. Minuttet efter stod der 2-0 igen efter et kiks af Ipswich-keeperen og efterfølgende overtog Tottenham dominansen resten af kampen.

Et ærgerligt nederlag og nu er der så julepause frem til 11. januar 2003, hvor U19-holdet skal en tur til Millwall.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch