Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« December 2003 [ U/19 Match reports ] Februar 2003 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

11. januar 2003: Millwall 1 - 1
18. januar 2003: Norwich City 1 - 0
25. januar 2003: Watford 2 - 1


11. januar 2003
U/19 liga
(U) Millwall 1 - 1

Målscoere: Steve Burton

Begge hold havde det meget svært på en halvfrossen bane i London. Banens tilstand gjorde det næsten umuligt for U19 at praktisere det normale pasningsspil og det lykkedes ikke Ipswich at producere et eneste farligt skud på mål i første halvleg. Millwall var dog ikke meget bedre bortset fra en enkel chance kort før pausen, som dog resulterede i, at London-holdet kunne gå til pauseteen foran 1-0.

Town satsede mere offensivt i anden halvleg og fik bedre gang i spillet. Millwall blev presset tilbage og overtaget resulterede fortjent i udligning ved Steve Burton, der blev spillet fri af angrebskollegaen Sam Morrow. Town pressede fortsat og havde i det sidste kvarter af kampen et hav af chancer. Men en velspillede Millwall-keeper tog sig af det hele og U19 måtte tage hjem til Suffolk med kun det ene point.

Af Henrik-Blond Sørensen


18. januar 2003
U/19 liga
(H) Norwich City 1 - 0

Målscoere: Sam Morrow

U19-holdet viste vejen for "de gamle" med en kneben 1-0 sejr i lokalderbyet mod Norwich. Det blev et ikke særligt velspillet opgør med mange tilfældigheder. Ipswich havde revanche til gode efter 1-0 nederlaget tilbage i november, og Town startede kampen bedst.

Hjemmeholdet pressede gæsterne i bund i de første 10-15 minutter, og to gange var det meget tæt på scoring. Først blev bolden reddet på målstregen af en Norwich forsvarer, og efterfølgende blev en Town scoring annulleret, da dommeren mente, at der var begået frispark mod Norwich keeperen forinden. Herefter kom Norwich ind i kampen igen og resten af halvlegen blev meget lige med chancer til begge hold, bl.a. havde Town-keeper Lewis Price et par gode redninger.

Anden halvleg blev meget lig første halvleg. Chancer til begge hold men uden at kampen blev velspillet af den grund. Men 8 minutter før tid kom scoringen så. Bedst som det så ud til at det skulle ende 0-0 dukkede Sam Morrow op på et indlæg og headede bolden forbi en chanceløs Norwich-keeper og ind i målet via indersiden af stolpen. Kort før tid skulle samme Morrow have gjort det til 2-0 men fra få meter ude i feltet hamrede han bolden over mål.

Af Henrik-Blond Sørensen


25. januar 2003
U/19 liga
(U) Watford 2 - 1

Målscoere: Sam Morrow og Dean Bowditch

En god indsats på en svær bane gav Town alle tre point i udekampen mod Watford. Watford startede bedst og havde flere gode forsøg i de første 25 minutter. Lewis Price i Town-målet tog sig dog af alt, og efterfølgende kom Ipswich tilbage i kampen. Pludselig opstod en løs chance til Dean Bowditch og fra kanten af feltet sendte han bolden forbi Watford-keeperen og op i målhjørnet.

Anden halvleg var meget lig første halvleg. Watford startede bedst og i løbet af få minutter var der udlignet efter et forsvarskiks i Towns bagerste geledder. Ian Smiths tropper fik dog hurtigt overtaget igen, og Town dominerede i store dele af anden halvleg. Overtaget gav heldigvis også resultat i scoring til 2-1 for gæsterne. Dean Bowditch blev spillet fri i siden af Marc Smith, og Bowditch indlæg blev mødt af en fremstormende Sam Morrow, der scorede sikkert. Både Watford og Ipswich havde et par chancer efterfølgende, bl.a. fik Matt Bloomfield annulleret en scoring, men kampen sluttede 2-1.

Træner Ian Smith var meget tilfreds med indsatsen og Dean Bowditch var også meget tilfreds efter kampen. Bowditch scorede også i onsdags for reserverne, så det har været en god uge for det store angrebstalent.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch