Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« Oktober 2002 [ U/19 Match reports ] December 2002 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

2 november 2002: Millwall 1 - 0
9 november 2002: Norwich City 0 - 1
16 november 2002: Watford 4 - 1
23 november 2002: Charlton Athletic 1 - 2


2 november 2002
U/19 liga
(H) Millwall 1 - 0

Målscoere: Sam Morrow

Millwall var kommet til Suffolk for at sætte fysikken i højsæde. Det resulterede i et hårdt spillet opgør med mange frispark. Town var dog i stand til at give godt igen, og specielt Lee Chaffey, Lee Beevers og Chris Hogg gjorde det fremragende i forsvaret. Town var klart bedste i første halvleg. Angrebsduoen Sam Morrow og Dean Bowditch havde flere gode chancer og burde havde scoret.

I den anden ende havde Millwall en chance i de første 45 minutter men Town-keeper Scott Peat reddede i fin stil på Michael Smiths skud. Anden halvleg var meget i samme stil og igen var Morrow og Bowditch farlige i front. Kampens eneste mål blev scoret af Sam Morrow.

Erkan Okay opfangede bolden på midten af banen og efter en god kombination mellem Okay og Bowditch blev Morrow spillet fri og fra 20-25 meter lobbede han bolden over en sagesløs Millwall-keeper. Et rigtigt godt mål af Morrow, der kunne glæde sig over at den nye manager Joe Royle var på tilskuerpladserne.

De karantæne og skadesproblemer vi har i førsteholdstruppen i øjeblikket kan i yderste konsekvens give plads til et par af de rigtig unge spillere på holdet.

Af Henrik-Blond Sørensen


Af Henrik-Blond Sørensen


16 november 2002
U/19 liga
(H) Watford 4 - 1

Målscoere: Sam Morrow, Selvmål, Dean Bowditch og Chris Hogg ( Straffe )

U19-holdet skulle ikke bruge mange minutter på at komme ovenpå efter sidste uges knebne nederlag i Norwich.

Ian Smith havde forberedt sit hold godt til mødet med Watford, der havde Peter Trevivian med i bussen til Suffolk. Trevivian forlod Portman Roads trænerstab i maj 2002 for at blive academy director i London-klubben fra Vicarage Road. Han fik dog ikke nogen point med hjem fra sin tidligere arbejdsplads.

Town startede godt og var spilstyrende i den første halve time. Efter et kvarter kunne Sam Morrow gøre det til 1-0 efter godt og hurtigt opspil af Matt Richards og Dean Bowditch. 2-0 blev det efter 30. minutter, da en Watford spiller sendte et indlæg i eget net. Trods bagud 2-0 fightede Watford sig tilbage og kun godt arbejde mellem stængerne af keeper Scott Peat sørgede for 2-måls føring til Town ved pausen.

Hjemmeholdet startede også bedst i anden halvleg, men alligevel fik Watford reduceret kort inde i anden halvleg direkte på frispark. Town var dog stadig dominerende og midt i anden halvleg slap Dean Bowditch alene med målmanden, som han driblede uden om og scorede til 3-1.

Kort efter fik Town tilkendt et billigt straffespark i en situation, hvor Watford keeperen tilsyneladende pillede bolden fra Daniel Flack uden at overtræde fodboldreglerne. Dommeren så det dog anderledes og dømte straffespark til hjemmeholdet. Det scorede forsvarsspiller Chris Hogg på til slutresultatet 4-1. Hogg der netop var vendt hjem fra Tunis, hvor han med det engelske U18-landshold havde været med til at vinde 4-0 over Tunesien.

Alt i alt en rigtig god indsats af U19-holdet oven på skuffelsen i Norfolk ugen før og dermed ligger holdet fortsat i toppen af U19-ligaen.

Af Henrik-Blond Sørensen


23 november 2002
U/19 liga
(U) Charlton Athletic 1 - 2

Målscoere: Matt Robinson

Town fortsatte det gode spil fra sidste uges opgør mod Watford, men manglende skarphed foran mål kostede hvad der ellers ville have været en fortjent sejr.

På en meget våd bane stod der Ipswich på det meste i store dele af kampen. Matt Robinson, Steve Burton og Antonio Murray havde alle gode muligheder i kampens første kvarter, men først efter en halv time kom føringsmålet til gæsterne fra Suffolk. Stuart Boardley slap fri i venstresiden og på det efterfølgende indlæg steg Matt Robinson til vejrs og headede bolden i mål. Men kort før pausen kiksede det i Town forsvaret og en Charlton spiller slap igennem og sendte bolden forbi Lewis Price i Ipswich-målet.

Anden halvleg bød på det samme Ipswich overtag, men træner Ian Smith måtte frustrerende se til mens chance på chance blev misbrugt. Derudover blev Ipswich ifølge Ian Smith ved tre situationer snydt for straffespark, og så gik det som det desværre kan gå i fodbold. En fejl i Town-forsvaret blev prompte straffet af Charlton til slutresultatet 2-1. U19 og U17-holdene holder nu 14 dages kamppause inden årets to sidste kampe og efterfølgende julepause.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch