Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

« September 2002 [ U/19 Match reports ] November 2002 »

Youth Academy af Henrik-Blond Sørensen

5 oktober 2002: Leicester 1 - 3
12 oktober 2002: Arsenal 0 - 2
19 oktober 2002: Wimbledon 3 - 1
26 oktober 2002: Tottenham Hotspur 1 - 1


Af Henrik-Blond Sørensen


Af Henrik-Blond Sørensen


19 oktober 2002
U/19 liga
(H) Wimbledon 3 - 1

Målscoere: Sam Morrow 2 og Ian Westlake

En rigtig god indsats af de unge Town-spillere mod et Wimbledon-hold, der forsøgte at spille rigtig fodbold. Ikke noget man altid ser fra London-holdets side. Town dominerede i første halvleg og specielt Sam Morrow havde et par store chancer. Det stod dog 0-0 ved pausen.

Ian Smith ændrede lidt på den taktiske opstilling i pausen og det gav Town endnu mere overtag og kort inde i anden halvleg kunne Sam Morrow sende en ripost op i nettaget til 1-0 efter at Gerard O'Connor havde set sit skud pareret.

To minutter efter kom Town på 2-0 og igen var det Sam Morrow, der var på pletten i det lille felt. Herefter skulle Town blot køre sejren hjem, men to minutter før tid fik Wimbledon håb med en scoring efter et forsvarskiks i Towns bagerste geled. 30 sekunder senere forsvandt Wimbledons håb dog igen, da Ian Westlake på det efterfølgende angreb slap alene igennem og scorede sikkert til 3-1.

Af Henrik-Blond Sørensen


26 oktober 2002
U/19 liga
(U) Tottenham Hotspur 1 - 1

Målscoere: Dean Bowditch

Sejren over Wimbledon blev fulgt op af en god indsats mod Tottenham. Vejrguderne viste sig igen ikke fra deres bedste side og kampen blev afviklet under svær vindforhold og på en meget blød bane.

Første halvleg blev mindre god fra begge sider, og holdene kunne gå til pausen med 0-0. Med vinden i ryggen dominerede Town i anden halvleg, men det var Tottenham der kom foran på et ifølge træner Ian Smith hårdt dømt straffespark.

Det rystede dog ikke Town-spillerne og Dean Bowditch kunne udligne efter hjørnespark i kampens sidste halvdel. Både Bowditch og Robert Dickinson havde efterfølgende et par store chancer, men også Tottenham var tæt på i slutminutterne og Ian Smith var efter kampen godt tilfreds med at hive et point med hjem fra London.

Af Henrik-Blond Sørensen


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch