Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

I Academy Corner vil det i fremtiden være muligt at følge udviklingen af de nye stjerner. Det vil således være muligt se indlæg om spillerne samt match reports fra de seneste kampe.
Match reports
U/19: 29. marts 2003 Arsenal 3 - 0
U/17: 22. marts 2003 Derby County 1 - 1
Spillerne
Præsentation af talenter på Youth Academy. Denne del af siden vil løbende blive opdateret med nye spillere.


Navn: Scott Peat
Født: 7. marts 1985
Position: Målmand
Scott Peat trænede første gang med i Ipswich som 10-årig og blev i sommeren 2001 tilknyttet the Academy på fuld tid. Peat danne i sæsonen 2000/2001 som skoleelev cover for Darren Kelly på det U17-hold, der vandt mesterskabet. I sæsonen 2001/2002 startede han som stærk keeper på U17-holdet, men i takt med skader blandt målmændene i Ipswich blev han rykket op på U19-holdet, hvor han også i denne sæson har spillet mange kampe. Peat er stærk på stregen og god til at skille sig af med bolden, men den unge målmand har stadig meget at lære. Peat har derudover repræsenteret Suffolk på udvalgte hold.


Chris Hogg Navn: Chris Hogg
Født: 12. marts 1985
Position: Forsvarsspiller
Chris Hogg er et rigtig stort forsvarstalent som man afledt heraf har meget store forventninger til i Ipswich. Hogg blev som de fleste måske kan huske købt i York City i sommeren 2001, og det er sjældent man i Ipswich går ud og direkte køber en spiller til fodboldakademiet. Klubberne stod i kø for at få Hoggs underskrift og han valgte heldigvis Ipswich. I sidste sæson var han fast mand på U19-holdet og i år har han regelmæssigt været en del af reserveholdstruppen. Hoggs udvikling bliver spændende at følge og han kan hurtigt blive aktuel til førsteholdet. Hogg har været udtaget til diverse engelske ungdomslandshold og han var med ved U17 VM i Danmark i 2002. I denne sæson har han bl.a. været med U18 landsholdet i Tunesien.


Navn: Lee Chaffey
Født: 15. juli 1984
Position: Forsvarsspiller
Lee Chaffey er en lovende forsvarsspiller, som i denne sæson har været fast mand i reserveholdstruppen og ved siden af har spillet en del kampe på U19-holdet. Lee Chaffey er stærk i luften og en god boldkontrol. Chaffey kom til klubben som 14-årig og blev i 2000 tilknyttet fodboldakademiet. Chaffeys fremtid er endnu uvis, men den bliver afgjort i løbet af foråret 2003. Den gode indsats på reserveholdet kan måske give ham en 2-årig kontrakt.


Navn: Victor Hill
Født: 6. februar 1985
Position: Forsvarsspiller
Victor Hill er hentet til Ipswich fra den nordirske hovedstad Belfast. Hill er en i rækken af flere spillere som Ipswich henter til Suffolk fra den grønne ø hvert år. Hill er en kontant og fysisk stærk forsvarsspiller, der har spillet flere landskampe for Nordirland på U15 og U16-niveau. Hill blev tilknyttet the Academy på fuld i juli 2001 efter at have imponeret ved en prøvetræning.


Navn: Scott Mitchell
Født: 2. september 1985
Position: Forsvar/midtbanespiller
Scott Mitchell har gjort det rigtig fornuftigt på U17-holdet i denne sæson og er lidt af en universal-spiller. Mitchell kan spille alle pladser i forsvaret og på midtbanen. Mitchell har trænet regelmæssigt med i Ipswich siden 10-års alderen og blev tilknyttet the Academy på fuld tid sidste år.


Navn: Marc Smith
Født: 23. september 1984
Position: Midtbanespiller
Endnu en lovende spiller fra the Academy. Marc Smith huserer på den centrale midtbane og var regelmæssigt med på det U17-hold, der i 2000/2001-sæsonen vandt mesterskabet. Efterfølgende blev Smith i juli 2001 tilknyttet the Academy på fuld tid. Marc Smith kom til klubben som 14-årig og er p.t. fast mand på U19-holdet, hvor han især fremhæves for sit gode pasningsspil og fysisk styrke. Smith sig forhåbninger om kampe på reserveholdet i 2002/2003-sæsonen og det kan hurtigt blive aktuelt i takt med at Joe Royle i øjeblikket deler free transfers ud med rund hånd for at trimme reserveholdstruppen.


Navn: Henry Sobolewski
Født: 18. september 1985
Position: Midtbanespiller
Henry Sobolewski kom til Ipswich fra Stenhousemuir i Skotland i efteråret 2001. Sobolewski kan spille både højre og venstre midtbane og er særdeles farlig på indlæg fra begge side, da han skyder ligegodt med både højre og venstre ben. Sobolewski er p.t. fast inventar på U17-holdet, men ligner en spiller, der er klar til at tage skridtet til U19-holdet.


Navn: Stuart Boardley
Født: 14. februar 1985
Position: Midtbanespiller
Stuart Boardley er med på både U17 og U19-holdet i denne sæson og gør det altid godt på midtbanen. Boardley blev første gang tilknyttet Ipswich som 10-årig og har siden juli 2001 været tilknyttet the Academy på fuld tid. En spændende spiller med offensive kvaliteter, som regelmæssigt kommer på scoringstavlen. Boardley ligner en fast mand på U19-holdet i løbet af 2002/2003-sæsonen, og måske kan det blive til et par reserveholdskampe.


Navn: Daniel Flack
Født: 2. september 1985
Position: Midtbanespiller
Daniel Flack er endnu en spiller som har vist lovende takter på U17-holdet, men hvor det stadig er for tidligt at sige om han har en fremtid på Portman Road. Flack er en offensiv midtbanespiller med god boldkontrol og som er god til at nå helt frem og score mål. Flack kom til Ipswich første gang som 10-årig fra samme klub som holdkammerat Scott Barron, nemlig St. Ives Town Youth i en by der ikke ligger langt fra Cambridge.


Navn: Scott Barron
Født: 2. september 1985
Position: Midtbanespiller/angriber
Scott Barron bruges hovedsageligt på venstre midtbane, men han kan også bruges i angrebet. Barron er en god spiller, men det er endnu for tidligt at vurdere hvor langt talentet rækker. Barrons force er hans hurtighed, som han har brugt til at kreere mange chancer på U17-holdet i denne sæson og derudover har han også selv fået scoret en del gange. Scott Barron trænede første gang med på Portman Road som 11-årig under ledelse af den tidligere Town forsvarer Kevin Ellis, der i en ung alder desværre måtte stoppe karrieren på grund af en alvorlig skade.
 U/19 seneste kamp
29. marts 2003,
(H) Arsenal 3 - 0
 U/19 næste kamp
5. april 2003,
(U) Wimbledon
 U/17 seneste kamp
8. marts 2003,
(H) Newcastle United 4 - 0
 U/17 næste kamp
5. april 2003,
(H) Manchester United

Face of the future

© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch