Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Hvornår var det lige, Paul Mariner spillede i Ipswich, og hvad laver han nu? Og hvad med Terry Butcher og Jason Dozzell? Og hvad blev der egentlig af Alex Mathie?

Mon ikke alle Town fans før eller siden kommer i tanke om en tidligere spiller, hvor man bare ikke kan huske facts om ham, og i det hele taget bliver nysgerrig efter at vide, hvad pokker han laver nu.

Du får nu chancen for opklare dine mysterier. Kunne du tænke dig, at vi skrev artiker/portrætter af en eller flere spillere eller managers, der har eller havde relationer til Ipswich Town, så send os en mail. Eller har du en favoritspiller, som du simpelt hen bare kunne tænke dig at læse lidt mere om? Valget er dit!

Vi kan ikke opfordre kraftigt nok til, at vores medlemmer benytter sig af denne mulighed. Det er trods alt medlemmerne, der bedst ved, hvad de vil læse om.

Mail til Kenneth Andersen på kennethand@tdcadsl.dk med dine ønsker, som vi så vil opfylde.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch