Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch
 :: Home ::  :: Download ::  :: Bliv medlem ::  :: Kontakt :: 

Nyheder Nyhedsarkiv Seneste kamp Match previews Match reports Kampprogram Statistik Head-to-Head Transfers Rygtebørsen - NY Spillerne Historie Ipswich i Europa De gamle stjerner Town around the World TV Guide Photo Gallery
Kampprogram Match reports
Academy Corner U/19 Kampprogram U/19 Match reports U/17 Kampprogram U/17 Match reports
Supporter portrætter Supporter turer Ønskehjørnet Arrangementer Om Supporter Club'en Kontakt
Netartikler
Forum Afstemning
Ipswich Town FC Engelsk fodbold "Ugens link"
Har du problemer med hjemmesiden? Skriv venligst til mig på bim@adslhome.dk

Maciej Chmielewski, Polen

Maciej Chmielewski er den første i vores nye artikelserie om fans fra hele verden, som der har skrevet en beretning om hans forhold til Ipswich Town. Maciej er 28 år, og han bor i byen Gdynia med 250.000 indbyggere. Gdynia ligger lige ud til Østersøen, og ligger tæt op ad den lidt mere kendte by Gdansk.

Af Maciej Chmielewski

Hvorfor holder jeg med Ipswich Town? Det hele begyndte i 1980, da Ipswich mødte Widzew Lodz i UEFA Cup'ens tredje runde. Jeg var en var kun en lille dreng dengang, men jeg husker stadig det fantastiske fodbold som Ipswich spillede - 5 - 0 på Portman Road. Siden den kamp har jeg ikke kunnet lade være med at følge Town, og det er aldrig stoppet! Efter kun at have set på Towns resultater i starten, så blev jeg hurtigt fan af dem.

I nu snart 20 år har jeg været vild med The Super Blues, og der er to ting som jeg holder allermest af nemlig Town og min kæreste. Jeg har mange venner i England som der naturligvis holder med Ipswich, og takket være dem har jeg fået sat mit navn på Millinium Walkway lige bagved Brittanie Stand, hvorpå der står "M CHMIELEWSKI - POLAND".

Den 23. september til d. 27. september 2002, er fire dage som jeg helt sikkert aldrig vil komme til at glemme, her besøgte jeg nemlig Portman Road for første gang, da Town mødte Arsenal - ærgerligt at vi ikke vandt, vi havde ellers fortjent det, men hvordan kunne Bam Bam brænde to så store chancer???? Jeg havde fået en god plads til kampen, jeg sad et par rækker over George Burley og Arsene Wenger, og det krydret med et fantastisk atmosfære. Efter kampen var jeg så heldig at få fat i alle spillernes autografer, mens jeg også fik taget et billed hvor jeg står ved siden af dem. Jeg fik også taget et hvor jeg står ved siden af Sheepshansk, Burley og Dale Roberts.

Fire dage senere var jeg igen mødt op på Portman Road, denne gang var det kampen mellem Ipswich og Millwall jeg overværede i Worthington Cup'en. Jeg var "Man of the Sponsor", hvilket betød at det var mig som der fik lov til at vælge kampens bedste spiller. Jeg valgte Titus Bramble.

Der var i øvrigt billeder af mig i kampprogrammet mod Arsenal og mod Millwall. I kan ikke forestille jer glad jeg var i disse fire dage, jeg nød hvert et minut, hvert øjeblik. Portman Road er mit andet hjem!! Det bliver svært at sige hvor der bliver en næste gang.

Bedste øjeblikke:

· Ipswich Town - Bolton Wanderers 5 - 3. Utrolig kamp, og utrolig nervepirrende. Jeg mistede et par år af mit liv pga. den kamp.
· Ipswich Town - Barnsley 4 - 2. Da Martijn Reuser scorede til 4 - 2 var det som at være i himlem, og da Matt Holland løftede pokalen kunne tårene ikke holde sig tilbage.
· Oprykningen i 1992.
· Den utrolige sæson 2000/2001 med vores billet til Europa.
· Ipswich Town - Arsenal og Ipswich Town - Millwall i sæsonen 2000/2001 - I ved hvorfor.

Værste øjeblikke:

· Bolton Wanderers - Ipswich Town 4 - 1 ( 2001/02 ).
· Manchester United - Ipswich Town 9 - 0 ( 1994/95 ).
· Nedrykning i henholdsvis 1995 og 2002.
· De tre Play-Off semifinale nederlag ( 1997, 1998 og 1999 ).
· Hver gang vi taber til Norwich.


© Ipswich Town FC Supporters Club - Scandinavian Branch